Blogg

2019, Okategoriserade, Vardag

Litterturkryssning och hjälp av revytokig.se!

Förra helgen var jag på Sverigeförfattarnas litteraturkryssning. Jag tog inga bilder och jag gjorde varken inlägg på Facebook eller Instagram. Ett mobil- och mediafritt dygn var precis vad jag behövde! Så skönt det var och vilken fantastisk kryssning! Efter bra föreläsningar, trevliga samtal och många skratt och fniss kom jag hem med en massa positiv… Fortsätt läsa Litterturkryssning och hjälp av revytokig.se!

2019, Vardag

Vilken helg!

Det var ett tag sedan jag och mina böcker var ute på vift men i helgen gjorde vi ett ryck. Förväntansfull släpade jag på fredagseftermiddagen en stor hög till Bokmässan Dalarnas lokaler. Författarmiddag blev det och mässa på lördagen. Men det var inte försäljningen som gjorde helgen, det var människorna! Vilket gäng författare jag hamnade… Fortsätt läsa Vilken helg!

2019, Vardag

Året börjar med

Nu är det klart! Jag kommer under våren att hålla i en skrivarkurs på grundnivå. Det känns otroligt spännande! Jag har länge saknat att undervisa och nu får jag göra det i det roligast ämnet jag vet! I slutet av februari startar kursen på Art of Mine, ett nytt och spännande centrum för estetiska kurser!… Fortsätt läsa Året börjar med

2018, Vardag

Årskrönika 2018

Vilket år! Jag debuterar som författare! Januari-mars Jag korrekturläser och förbereder boksläppet av Framtidskontraktet. Vilken lycka när jag står med provtrycket i min hand! Det ser rätt bra ut förutom ett mindre skönhetsfel på omslaget som rättas till inför den stora beställningen av böcker. Jag tjuvstartar försäljningen av Framtidskontraktet genom att delta med 20 exemplar… Fortsätt läsa Årskrönika 2018

2018, Kalendarium

9 december Julmarknad på Gammelgården, Borlänge

Välkommen på traditionell julmarknad på Gammelgården i Borlänge kl 12-16! Jag finns på plats med Framtidskontraktet i stugan längst ner till vänster.