2019, Vardag

Vilken helg!

Det var ett tag sedan jag och mina böcker var ute på vift men i helgen gjorde vi ett ryck. Förväntansfull släpade jag på fredagseftermiddagen en stor hög till Bokmässan Dalarnas lokaler. Författarmiddag blev det och mässa på lördagen. Men det var inte försäljningen som gjorde helgen, det var människorna! Vilket gäng författare jag hamnade bland! Att skriva är verkligen underbart. Att umgås med författare är bara bäst! Mycket prat, många idéer, fniss och skratt och en stor skopa värme och gemenskap! Jag känner mig verkligen tacksam.

Och så har ju våren kommit. Jag hade inte hängt med. Jag och min sambo tog en promenad i förmiddags och plötsligt hittade jag flera vårtecken! Fantastiskt! Den geggiga, grusiga och på sina ställen isiga stigen kändes underbar under fötterna. Vattnet forsade och brusade. Små blommor stack upp här och där. Plötsligt fick jag en massa idéer till manuset jag jobbar med. Jag var bara tvungen att skynda mig hem och sätta mig framför datorn. Positiv energi från människor och från naturen är en oslagbar kombination som alltid får mina skrivarfingrar att klia!

img_1580.jpg

Nu ser jag fram mot en litteraturkryssning 7-8 april. Återkommer!