2019, Okategoriserade, Vardag

Litterturkryssning och hjälp av revytokig.se!

Förra helgen var jag på Sverigeförfattarnas litteraturkryssning. Jag tog inga bilder och jag gjorde varken inlägg på Facebook eller Instagram. Ett mobil- och mediafritt dygn var precis vad jag behövde! Så skönt det var och vilken fantastisk kryssning! Efter bra föreläsningar, trevliga samtal och många skratt och fniss kom jag hem med en massa positiv energi.

Igår deltog jag istället på en av Borlänges företagardagar. Där träffade jag Eva Erkers, en super-Björborevyare, som lärde mig att det här med att ha hemsida och blogga inte är så svårt och krångligt. Hon bloggar i stort sett varje dag och det är alltid kul att läsa hennes inlägg i revytokig.se. Okej, jag fattar. Det är jag som ställer för höga krav på mig själv. Jag får inläggsstress när jag ska skriva något i bloggen och då blir det inte av! Från och med nu ska jag försöka bättra mig och lägga in något varje vecka. Lovar!

Hur som helst, på litteraturkryssningen köpte jag böcker. Nu blir det läsa av! Jag börjar med de som handlar om att bli en bättre författare och att leva på sin kreativitet. För drömmen är ju att en dag kunna leva på skrivandet och andra tillhörande tjänster. Efter det ska jag dyka in i Birgitta Backlunds självbiografi ”Blondie”. Det ska bli riktigt spännande!

Don’t be afraid to make a mistake, your readers might like it! (William Randolph Hearst)