2021, Okategoriserade

Orange Day!

Jag har inte skrivit i den här bloggen sedan covid-19 gjorde sitt intåg i världen och alla aktiviteter plötsligt stannade av. Men nu har livet tagit fart igen! Jag skriver, håller föredrag och låter mig inspireras av folklivet runt omkring mig!

Så välkomna till eventet 26 november där jag har äran att framträda tillsammans med Maria Elena Bergman och Annacari Jadling Ohlsson. Eventet är arrangerat med tanke på Orange Day, 16 Days of Activism against Gender-Based Violence, som startar varje år den 25 november på internationella dagen mot våld mot kvinnor och avslutas den 10 december på internationella dagen för mänskliga rättigheter. Som en ljus och optimistisk färg representerar orange en värld fri från våld mot kvinnor och flickor.

Mina röda skor finns med som vanligt! 👠 De har också sin historia, men den berättar jag om på eventet. Välkomna!