2019, Vardag

Året börjar med

Nu är det klart! Jag kommer under våren att hålla i en skrivarkurs på grundnivå. Det känns otroligt spännande! Jag har länge saknat att undervisa och nu får jag göra det i det roligast ämnet jag vet! I slutet av februari startar kursen på Art of Mine, ett nytt och spännande centrum för estetiska kurser! Kika in på hemsidan!

https://artofmine.se

För en vecka sedan skrev jag också klart råmanus till uppföljaren till Framtidskontraktet. Naturligtvis korkade jag upp en flaska bubbel för att fira! Nu startar första redigeringsomgången. Det ska bli så roligt!

Kvällen den 8 mars kommer jag att sälja mina böcker på Wasabryggeriet i samband med kvinnojourens event. Den 23 mars är det dags för bokmässan Dalarna i Falun.

Jag ser verkligen fram emot 2019 års arbete. Full fart framåt!