2018, Vardag

Så många intressanta möten. Jag stortrivs!

När jag skriver hamnar jag i en värld jag själv skapar. Där möter jag många intressanta karaktärer. Men verkligheten är minst lika spännande! Efter boksläppet, ett event, en bokmässa och två signeringstillfällen har jag träffat så många människor. Vilka härliga samtal! Jag känner mig verkligen tacksam! Och det har bara gått två veckor sedan Framtidskontraktet släpptes. Nu ser jag fram emot att träffa läsare som ger mig feedback på innehållet. Jag vill också hitta många, många tillfällen där jag kan finnas med mina böcker, signera, träffa människor och prata med dem. Jag gör gärna författarbesök och föreläser. Det är så fantastiskt roligt!

Men just nu är det härliga skrivardagar i trädgården. Det varma vädret ger mig en sådan energi! Uppföljaren till Framtidskontraktet börjar ta form och jag får umgås med bokens karaktärer. Känslan är underbar! Jag skriver och skriver…

Jag önskar er alla en fortsatt trevlig helg i vårsolen.