2018, Kalendarium

Boksläpp Framtidskontraktet

Äntligen kan jag säga

Välkommen till boksläppet av Framtidskontraktet!

framtidskontraktet-kopia-e1523689007107.jpeg

Datum: 20 april
Plats: Takvåningen CTH Hattfabrik, Borlänge
Tid: kl 17-19

Flera år har det tagit, men nu är den efterlängtade stunden här! Det är knappt att jag förstår det. Jag känner mig förväntansfull, glad, pirrig och skräckslagen! Det känns otroligt stort! På min bokrelease-after-work blir det mingel, bubbel, tilltugg, prat, skratt och boksignering i en kreativ atmosfär. Vi håller till i ateljén hos Hedda interiör & Rumslig form, Fotografisk Form/Yra:Form, Petra Wåhlin Massali och Undulat. Outletförsäljning blir det också av Yra:Form produkter samt Undulat kläder. Så kul!

Tänk, mitt första boksläpp! Efter det börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Det ska bli så spännande!